Στ.Καλογερόπουλος :Ο λιποτάκτης!!

Αγαπητοί  συνάδελφοι,

Ο πιο μεγάλος σύλλογος της χώρας ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής στα μάτια των συναδέλφων ανά όλη την επικράτεια βρίσκεται στο ναδίρ.

Αξιοπερίεργο είναι ότι θα περίμενε κανείς, να  έχουμε κάνει γοργά βήματα στο συνδικαλισμό, αλλά αυτό καθίσταται αδύνατο ,όταν ο πιο μεγάλος σύλλογος της χώρας είναι απών.

Ο  ΦΣΑ  μετά  τα τόσα εκατομμύρια που εισπράττει και διακινεί δεν παρέχει σχεδόν τίποτα στο μέλη του ,δεν προάγει τον συνδικαλισμό  και περιφρονεί την φαρμακευτική κοινότητα

 Εδώ και έξι χρόνια συνδικαλιστικά δεν υπάρχει!!

Από την άλλη ο πρόεδρος του πιο μεγάλου συλλόγου που είχε την τιμή και τις ψήφους των συναδέλφων να εκλεγεί στο διοικητικό συμβούλιο  του ΠΦΣ, παραιτήθηκε, ναι παραιτήθηκε, αυτομόλησε, καλά ακούσατε, ενώ συνεχίζει να προεδρεύει στο σύλλογο του.

Άραγε τι μπορεί να περιμένει κανείς, όταν ο πιο μεγάλος σύλλογος, βρίσκεται στον πάγο!

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά αυτό δεν προάγει τον υγιή  συνδικαλισμό.

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε επι ώρες και για τα λάθη ενός άλλου συλλόγου, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας(καταστρατήγηση σταθερής λιανικής τιμής, άνοιγμα κερκόπορτας στα Σούπερ Μάρκετ, κ.α) αλλά δεν θα το κάνουμε γιατί έχουμε μάθει να μιλάμε στις γενικές συνελεύσεις και στα διοικητικά συμβούλια

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι συνάδελφοι, είναι ότι στις επόμενες εκλογές πρέπει να στηρίξουν πρόσωπα που ενδιαφέρονται για το φαρμακείο και όχι για την καρέκλα!!
Πρόσωπα άφθαρτα, πρόσωπα νέα τα οποία να έχουν όραμα για ένα και μόνο σκοπό, την βιωσιμότητα του φαρμακείου

Υ.Γ. δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με κανέναν φαρμακοποιό συνδικαλιστή ή μη αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται προς όφελος του υγιή συνδικαλισμού.

Είμαστε, δίπλα σας

Με εκτίμηση

Στέλιος Καλογερόπουλος

Αντιπρόεδρος ΠΦΣ

Μέλος ΔΣ  ΦΣΑ

Κοινοποίηση
Scroll to Top