ΦΣΑ : Συγκρότηση σε σώμα – Πράξη δεύτερη..!!

Μετά την εκλογική διαδικασία της 27ης Νοεμβρίου 2022, ο μεγαλύτερος σύλλογος στην χώρα(ΦΣΑ), παραμένει αδρανής και χωρίς εκλεγμένο προεδρείο.

Μετά από δύο (2) άκαρπες συνεδριάσεις, στις οποίες οι 6 παρατάξεις διεκδίκησαν – η κάθε μία για λογαριασμό της- την θέση του προέδρου, μη λαμβάνοντας υπόψιν την βούληση των μελών τους άφησαν ακέφαλο και ανενεργό, στις εξαιρετικά κρίσιμες και δύσκολες στιγμές που περνάμε, τον ΦΣΑ.

 Και μάλιστα, με ευθύνη του προεδρεύοντος, το χάος επισφραγίστηκε με την αδιαλλαξία που επέδειξε και την σπουδή του να αρνηθεί και στα δύο (2) Δ. Σ. που προηγήθηκαν, να δεχτεί την εκλογή αντιπροέδρου, γραμματέα και ταμία αντίστοιχα καταστρατηγώντας τον ν. 3601/1928,άρθρο 33.

Λίγο πριν την λήξη της δεύτερης συνεδρίασης(27-1-23),και διαβλέποντας το τι θα ακολουθούσε, ενημέρωσα τα μέλη του Δ.Σ. ότι θα προσφύγω στην Περιφέρεια για την μη εφαρμογή του νόμου και την παρεμπόδιση της εκλογής αντιπροέδρου, γραμματέα και ταμία.

Την πρότασή μου(της προσφυγής) επικρότησαν οι κ.κ. Μανωλόπουλος, Ψαριανός και Σερμπίνης.

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι με σύνεση και λογική θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία με την εκ νέου επανεκλογή από την βάση και περαιτέρω απαξίωση του συλλόγου και – επιτέλους – θα βγει “λευκός καπνός”, προς όφελος του κλάδου και των ασφαλισμένων…

Είναι προφανές ότι η αποτυχία συγκρότησης προεδρείου, μέσα από τα Δ.Σ. που προηγήθηκαν, και ακολούθως το ετσιθελικό και καταναγκαστικό σύρσιμο για δεύτερη φορά σε Γενική Συνέλευση, υποδηλώνει την αδυναμία των εκλεγμένων μελών του Δ.Σ. να συναισθανθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στα μείζονα προβλήματα του κλάδου.

Για την ΑΚΙΦ

Στέλιος Καλογερόπουλος

Νεοεκλεγέν  Μέλος  ΦΣΑ

Κοινοποίηση
Scroll to Top