ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ(Όψιμο ενδιαφέρον!) ΜΕ ΤΟ ” ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ”…ΤΟΥ ΦΣΑ!!!

Σχετικά με την ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με το “προεδρείο” του ΦΣΑ, σήμερα Δευτέρα 9/1/2023 στα γραφεία του κόμματος, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Καταρχήν η αναφορά περί προεδρείου είναι άτοπη και εκ του πονηρού καθόσον σήμερα δεν υφίσταται ΔΣ, (προεδρείο), γιατί μετά τις πρόσφατες εκλογές δεν έχουμε συγκληθεί σε σώμα άρα η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μόνο με τον προεδρεύοντα.
Επί της ουσίας, λοιπόν, το πρόβλημα που θα συζητηθεί( ελλείψεις φαρμάκων) είναι διαχρονικό όπως και οι ευθύνες που οδήγησαν σε αυτό.
Θυμίζουμε οτι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και υπουργίας του κ. Ξανθού διορίστηκε αντιπρόεδρος του ΕΟΦ ο κ. Η. Γιαννόγλου τότε γραμματέας του ΦΣΑ, ο οποίος μαζί με τον κύριο Λουράντο τότε πρόεδρο ΠΦΣ και ΦΣΑ, αδράνησαν και αδιαφόρησαν μη  ενεργοποιώντας τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, έτσι ώστε να επιλυθεί δια παντός το πρόβλημα των ελλείψεων(παράλληλες εξαγωγές και αποθέματα φαρμακευτικών εταιρειών).
Με άλλα λόγια, οι αρμόδιοι υπουργοί, ο κ.Η. Γιαννόγλου(αντιπρόεδρος ΕΟΦ) και ο θεσμικός εκπρόσωπος των φαρμακοποιών κ. Κ. Λουράντος( πρόεδρος ΠΦΣ) δεν επιχείρησαν και δεν μπόρεσαν να επιλύσουν αυτό το μείζον και υπαρκτό  πρόβλημα που ταλαιπωρεί φαρμακοποιούς και κοινωνία, έρχονται σήμερα εκ των υστέρων υποκριτικά  να το  συζητήσουν και να αποδώσουν ευθύνες σε όλους τους άλλους αποσιωπώντας τις δικές τους._

Για την ΑΚΙΦ

Στέλιος Καλογερόπουλος
Νεοεκλεγέν μέλος ΦΣΑ 

Κοινοποίηση
Scroll to Top